Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

9 мая Тихоновский сельский музей отметил 15-летие  со дня открытия.

9 мая Тихоновский сельский музей отметил 15-летие со дня открытия.

Со дня открытия музея директор Тихоновского сельского музея Селиванова Л. В. собрала большую коллекцию экспонатов. Основной задачей музея является сбор, сохранение и представление памяти наследия нашего края. Большое количество жителей и гостей с. Тихоновки пришли посмотреть на собрание экспозиции посвященной событиям Великой Отечественной войны. Мирненский поселковый голова Радьков Ю. И вместе  с и.о. старосты Федорченко В.С. поздравили всех с 15-летием со дня открытия Музея и поблагодарили  директора Селиванову Л.В. за многолетний добросовестный труд и уникальную, проделанную работу.

12:15 10.05.2019

9 мая – День Победы!

9 мая – День Победы!

В этот день из года в год мы отмечаем очередную мирную весну. Низкий поклон дорогим нашим ветеранам за героизм, отвагу и смелость, за великий подвиг, который Вы совершили!

10:45 10.05.2019

Майстер-клас з виготовлення фронтових листів трикутників  «Тобі пишу я ці рядки»

Майстер-клас з виготовлення фронтових листів трикутників «Тобі пишу я ці рядки»

7 травня в Мирненській загальноосвітній школі для учнів 5-11 класів було проведено майстер –клас  з виготовлення фронтових листів-трикутників «Тобі пишу я ці рядки» , який провели для учнів ЗДВР Бєляєва В.В. та педагог-організатор Гунчак І.В. Листи з фронтів війни- як чекали їх! У пропахлих порохом рядках - подих війни, брутальність суворого окопного будня, ніжність солдатського серця, віра в Перемогу. Під час майстер-класу учні поринули у грізні роки війни, уявили  себе солдатами, які у вільну хвилинку писали листи рідним… Усі діти із захопленням працювали, із задоволенням робили фронтові трикутники, підписували ї оздоблювали їх . Свої листи діти адресували ветеранам, висловивши їм свою щиру вдячність та слова великої подяки за мир, за чисте безхмарне небо, за життя. Свої листи-трикутники діти передадуть ветеранам, привітають їх зі святом Перемоги.

17:43 07.05.2019

Мирне  -селище талановитої молоді!

Мирне -селище талановитої молоді!

3 травня Мелітопольці і гості міста отримали чудову нагоду доторкнутися до неповторного світу музичної творчості, бо саме в цей день в Мелітопольському училищі культури стартував VI Всеукраїнський конкурс фольклорних колективів,інструментально-виконавської та диригентської майстерності «Грай, музико!».

08:18 06.05.2019

"І пам'ять про героїв в нас жива"

"І пам'ять про героїв в нас жива"

03 травня 2019 року діти середньої, старшої групи та  педагоги зібралися разом, щоб прийняти у себе в садочку «Джерельце» чудових людей, наших ветеранів Світової війни, та солдатів з 16 окремого інженерного полка. Ошатно прикрашений зал наповнився дитячими голосами, урочистою музикою, піснями, віршами про війну і мир. Найголовніше дітей згуртувало почуття, засноване на безмірну подяку за великий подвиг, згуртувала гордість за наш народ!

08:14 06.05.2019

Дружеская встреча гостей из Израиля с жителями Мирненской ОТГ

Дружеская встреча гостей из Израиля с жителями Мирненской ОТГ

Второй день Официальной программы делегации из Израиля начался со встречи с жителями Мирненской ОТГ. В рамках встречи голова Мирненского поселкового совета Радьков Ю.И. познакомил гостей с историей нашего края. Федорченко В.С. - и.о. старосты рассказал о возникновении окрестных  сёл и их быта. Председатель ветеранской организации Наливайко М.Ф.  выразила слова благодарности голове Мирненского поселкового совета за  процветание  и культурное развитие нашего посёлка. Гости поделились своими планами на дальнейшее международное сотрудничество и дружеские отношения между Израилем и Мирненской ОТГ. В завершении встречи стороны обменялись памятными подарками  как символ дружбы и тёплых  взаимоотношений.  

15:35 03.05.2019

Дружеская встреча с делегацией из Израиля.

Дружеская встреча с делегацией из Израиля.

2 мая Израильская делегация в составе шести человек прибыла с Официальным визитом в пгт Мирное. Делегацию встретили дружескими рукопожатиями председатель Мирненского поселкового совета Радьков Ю.И. и и.о. старосты Федорченко В.С. Первый день Официальной программы начался с посадки деревьев на аллее возле здания поселкового совета. После чего все участники в сопровождении директора издательского Дома Мелитопольской городской типографии Кумока М.В. были приглашены на Торжественное открытие музея в здании типографии, после чего была проведена увлекательная экскурсия по музею и издательскому Дому.

16:00 02.05.2019

"Гра за шість очок"

"Гра за шість очок"

27 квітня 2019 року відбувся черговий тур 21-ї відкритої першості Мелітопольського району з футболу у сезоні 2018-2019р.р. Футбольна команда Мирненської ОТГ грала на виїзді з командою «Шахтар» (м. Мелітополь), яка знаходилась на другому місці турнірної таблиці...

11:33 02.05.2019

З 22 квітня по 26 квітня 2019 року у ДНЗ «Джерельце» проведено «День цивільного захисту та Тиждень безпеки дитини.

З 22 квітня по 26 квітня 2019 року у ДНЗ «Джерельце» проведено «День цивільного захисту та Тиждень безпеки дитини.

Метою  «Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини» є підвищення організованості та якості проведення об’єктових тренувань з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності,залучення дітей до масово-роз’яснювальної роботи з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, набуття умінь і навичок свідомого, поважного ставлення до збереження здоров’я та життя людей в умовах загрози і виникнення надзвичайних ситуацій, підвищення рівня безпеки учасників навчально-виховного процесу, привернення уваги суспільства до безпечної життєдіяльності, запобігання травматизму дітей  під час навчально-виховного процесу та в побуті, формування потреби у здоровому і безпечному способі життя  Для проведення «Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини» було створено творчу групу, яка підготувала План проведення «Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини»

09:55 29.04.2019

Єдиний День цивільного захисту населення

Єдиний День цивільного захисту населення

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня у Мирненській школі відбувся  День цивільного захисту.

14:17 26.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора