A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

АНОНС:

АНОНС:

23 февраля в здании Мирненской школы пройдет турнир по волейболу за Кубок ОТГ Мирное. В соревновании примут участие 8 команд, каждая из которых состоит из 6 игроков. Турнир будет проходить в спортзале школы, начало в 9.00. Приходите и поддержите свою команду!

13:37 18.02.2019

Команда спортсменів ОТГ Мирне по міні-футболу здобула Перемогу!

Команда спортсменів ОТГ Мирне по міні-футболу здобула Перемогу!

15 лютого у приміщенні ДЮСШ № 3 м. Мелітополя пройшли змагання з міні-футболу за Кубок Героя Соціалістичної праці Зорі І.І. За результатами ігор в групах, команди , які посіли перші місця, зустрілись у фіналі. У підсумку перемогу здобула команда ОТГ Мирне (тренер - Лінник А.А.), на другому місці - "Шахтар" м. Мелітополь (тренер - Оганесов Д.), бронза у футболістів Новобогданівської ОТГ ( тренер - Черняков В.І.) Вітаємо  переможців. Великих перемог спортсменам!

13:11 18.02.2019

"Стріли Купідона"

"Стріли Купідона"

14 лютого у Новопилипівській школі пройшло свято "Стріли Купідона" присвячене до Дня усіх закоханих!

13:33 15.02.2019

"Любові чарівні струни"

"Любові чарівні струни"

14 лютого у Будинку культури смт Мирне, з успіхом було проведено літературно - музичну зустріч до Дня усіх закоханих: "Любові чарівні струни". Лунали пісні у виконанні вокального гурту "Журавушка". Співробітники БК познайомили присутніх з історією виникнення одного з одних найромантичніших свят, традиціями його святкування в різних країнах світу, та в Україні. Свої вірші про кохання читали Капітонова А.П. і Наливайко М.Ф.

14:54 14.02.2019

Скажи "Нет!" вредным привычкам.

Скажи "Нет!" вредным привычкам.

11 февраля в Мирненском Доме культуры прошла беседа с детьми школьного возраста, на тему: "Кто в алкоголе ищет силы, тот на краю могилы". Цель беседы - была пропаганда здорового образа жизни, закрепление знаний о вредном воздействии алкоголя на организм человека. Школьникам были приведены примеры из личной жизни выдающихся людей.  

09:22 12.02.2019

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців!

Настільний теніс - це захоплююча гра, яка несе багато пристрасті та позитивних емоцій. 2 лютого команда Мирненської ОТГ у складі Сиващенка Вадима, Худини Вадима, Бражко Жанни взяли участь  у турнірі з настільного тенісу серед 12 команд Мелітопольського району, де посіла ІІІ призове місце.

08:57 12.02.2019

"Крути в наших серцях"

"Крути в наших серцях"

29 січня 2019 року у Новопилипівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Мирненської селищної ради відбулась історична виховга година "Крути в наших серцях", на якій діти побудували історичний ланцюг того часу, подивились відеоматеріали про події, які відбулись в Крутах та вшанували загиблих героїв хвилиною мовчання.

14:00 07.02.2019

Мешканці с. Новопилипівка відзначили День Соборності України!

Мешканці с. Новопилипівка відзначили День Соборності України!

22 січня у Новопилипівському Будинку культури був проведений історичний урок "Україна! Соборна і вільна" Учасники заходу разом з директором Будинку культури Ющигиною Оксаною Миколаївною згадували багаторічну історію України, важкий шлях країни до єдності і незалежності. Школярі читали вірші, співали українські пісні.

13:22 31.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора