A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

"І пам'ять про героїв в нас жива"

"І пам'ять про героїв в нас жива"

03 травня 2019 року діти середньої, старшої групи та  педагоги зібралися разом, щоб прийняти у себе в садочку «Джерельце» чудових людей, наших ветеранів Світової війни, та солдатів з 16 окремого інженерного полка. Ошатно прикрашений зал наповнився дитячими голосами, урочистою музикою, піснями, віршами про війну і мир. Найголовніше дітей згуртувало почуття, засноване на безмірну подяку за великий подвиг, згуртувала гордість за наш народ!

08:14 06.05.2019

Дружеская встреча гостей из Израиля с жителями Мирненской ОТГ

Дружеская встреча гостей из Израиля с жителями Мирненской ОТГ

Второй день Официальной программы делегации из Израиля начался со встречи с жителями Мирненской ОТГ. В рамках встречи голова Мирненского поселкового совета Радьков Ю.И. познакомил гостей с историей нашего края. Федорченко В.С. - и.о. старосты рассказал о возникновении окрестных  сёл и их быта. Председатель ветеранской организации Наливайко М.Ф.  выразила слова благодарности голове Мирненского поселкового совета за  процветание  и культурное развитие нашего посёлка. Гости поделились своими планами на дальнейшее международное сотрудничество и дружеские отношения между Израилем и Мирненской ОТГ. В завершении встречи стороны обменялись памятными подарками  как символ дружбы и тёплых  взаимоотношений.  

15:35 03.05.2019

Дружеская встреча с делегацией из Израиля.

Дружеская встреча с делегацией из Израиля.

2 мая Израильская делегация в составе шести человек прибыла с Официальным визитом в пгт Мирное. Делегацию встретили дружескими рукопожатиями председатель Мирненского поселкового совета Радьков Ю.И. и и.о. старосты Федорченко В.С. Первый день Официальной программы начался с посадки деревьев на аллее возле здания поселкового совета. После чего все участники в сопровождении директора издательского Дома Мелитопольской городской типографии Кумока М.В. были приглашены на Торжественное открытие музея в здании типографии, после чего была проведена увлекательная экскурсия по музею и издательскому Дому.

16:00 02.05.2019

"Гра за шість очок"

"Гра за шість очок"

27 квітня 2019 року відбувся черговий тур 21-ї відкритої першості Мелітопольського району з футболу у сезоні 2018-2019р.р. Футбольна команда Мирненської ОТГ грала на виїзді з командою «Шахтар» (м. Мелітополь), яка знаходилась на другому місці турнірної таблиці...

11:33 02.05.2019

З 22 квітня по 26 квітня 2019 року у ДНЗ «Джерельце» проведено «День цивільного захисту та Тиждень безпеки дитини.

З 22 квітня по 26 квітня 2019 року у ДНЗ «Джерельце» проведено «День цивільного захисту та Тиждень безпеки дитини.

Метою  «Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини» є підвищення організованості та якості проведення об’єктових тренувань з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності,залучення дітей до масово-роз’яснювальної роботи з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, набуття умінь і навичок свідомого, поважного ставлення до збереження здоров’я та життя людей в умовах загрози і виникнення надзвичайних ситуацій, підвищення рівня безпеки учасників навчально-виховного процесу, привернення уваги суспільства до безпечної життєдіяльності, запобігання травматизму дітей  під час навчально-виховного процесу та в побуті, формування потреби у здоровому і безпечному способі життя  Для проведення «Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини» було створено творчу групу, яка підготувала План проведення «Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини»

09:55 29.04.2019

Єдиний День цивільного захисту населення

Єдиний День цивільного захисту населення

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня у Мирненській школі відбувся  День цивільного захисту.

14:17 26.04.2019

До нас приходить свято Воскресіння Христа

До нас приходить свято Воскресіння Христа

Кожного року навесні до нас приходить свято Воскресіння Христа. І з цим приходом ніби воскресає все навкруги: розквітають дерева, починає буяти яскравими фарбами зелений килим, який стрімко вкриває землю. Великодні свята ніби надихають на новий виток життя, воскресають в нас надії, мрії.

14:13 26.04.2019

25 апреля в Мирненском Доме культуры прошло мероприятие «Мои корни на Мелитопольской  земле».

25 апреля в Мирненском Доме культуры прошло мероприятие «Мои корни на Мелитопольской земле».

Ровно 50 лет назад в 1969 году в поселок Мирное приехала на работу в СМУ-119 практикантка Мария Наливайко. Приехав в поселок, так и осталась в нем. В 1996 году ушла на пенсию, но общественную работу не оставила. С 2003 года секретарь Мирненской ветеранской организации, с 2007 года председатель этой организации. В 1995 году награждена орденом Трудовой славы  3 степени, медалью «Ветеран труда». Мария Федоровна принимала поздравления от Радькова Юрия Ивановича и Федорченко Виктора Станиславовича,  от бывшего сотрудника треста Мелитопольводстрой Поповой Тамары Ильиничны, заведующей детским садиком Дудли Натальи Александровны, заместителя директора по воспитательной работе Мирненской ОШ 1-3 ступени Беляевой Виты Владимировны, Калишкиной Елены Васильевны, председателя волонтерского движения района  Головановой Галины Яковлевны. Вокальная группа «Журавка» подарила душевный концерт.

15:26 25.04.2019

24 квітня В Мирненській школі відбулася акція «Журавлики пам’яті і надії».

24 квітня В Мирненській школі відбулася акція «Журавлики пам’яті і надії».

Паперовий журавлик, складений в техніці орігамі, вважається інтернаціональним символом миру. Із захопленням  учасники акції слухали розповідь про трагедію японського міста Хіросіма, та про маленьку дівчинку Сасакі Садако, яка після ядерного вибуху захворіла невиліковною хворобою та її тисячу журавлів. Завдяки Садако, паперовий журавель став міжнародним символом миру. В рамках акції учням запропонували скласти паперових журавликів в техніці орігамі на знак трагедії, яка сталася на Чорнобильській АЕС, як символ надії на краще життя.

10:40 25.04.2019

"Невероятные приключения клоунов Бантика и Косички"

"Невероятные приключения клоунов Бантика и Косички"

В Мирненском Доме культуры 24 апреля  полный зал ребятишек собрали у себя в гостях клоуны Бантик и Косичка. Они придумали множество игр для своих гостей. Девчонки и мальчишки устраивали между собой настоящие соревнования, завязывали бантики, рисовали портрет клоунессы, загоняли веником шарик в обруч. Детворе было очень весело и интересно. В конце программы все получили сладкие призы.

14:01 24.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора