Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

«У пошуках музичних дзвіночків»

«У пошуках музичних дзвіночків»

18.09.2019 року у ДНЗ «Джерельце» пройшов  музичний квест «У пошуках музичних дзвіночків» з дітьми старшої групи «Краплинка», який підготувала і провела керівник музичний закладу Бодряга О.Ю. Велика подяка батькам дітей Ольховській Л.В., Сигачовій К.П., Воробйовій Л.М., Рослик Г.М. та вихователям групи Облещенко Ю.Ю. Леонтьєвій Ю.М. за участь у підготовці та проведені квесту.

08:40 19.09.2019

12 вересня у Мирненському ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Інтелект» відбулось родино-спортивне свято  «Тато, мама, я – спортивна сім’я», у якому  брали  участь родини учнів молодшої школи.

12 вересня у Мирненському ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Інтелект» відбулось родино-спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я», у якому брали участь родини учнів молодшої школи.

Позмагатися у силі, спритності, швидкості зібралося три родини. Атмосфера, що панувала у залі, просто захоплювала. Завзяті і азартні учасники понад усе  прагнули   перемоги тому старалися з усіх сил. Сміх і веселощі  супроводжували всі етапи конкурсних завдань. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітними завданнями. На переможців чекали нагороди. Пережиті разом емоції спортивної боротьби, безперечно, сприяли згуртуванню родин.

11:25 16.09.2019

Урочисте відкриття шкільної Спартакіади з нагоди Дня фізкультурника відбулося в понеділок, 9 вересня, в Мирненському опорному закладі загальної середньої освіти «Інтелект».

Урочисте відкриття шкільної Спартакіади з нагоди Дня фізкультурника відбулося в понеділок, 9 вересня, в Мирненському опорному закладі загальної середньої освіти «Інтелект».

Свято спорту, розуму і краси об’єднало всіх небайдужих, всю шкільну родину! Спортивного настрою всім присутнім додали дівчата –чирлідери, а акробатичний етюд у виконанні Гасан М. та Расторгуєвої М. ще раз довів, що спорт – це краса і здоров’я. 

08:42 10.09.2019

7  вересня 2019 року на території національного історико-археологічного заповіднику  « Кам’яна могила» проходив історико-краєзнавчий квест « У пошуках тотема».

7 вересня 2019 року на території національного історико-археологічного заповіднику « Кам’яна могила» проходив історико-краєзнавчий квест « У пошуках тотема».

У числі запрошених була і команда учнів "Легіон"   Новопилипівської філії І-ІІІ ст. Мирненського ОЗЗСО І-ІІІ ст. « Інтелект».

14:43 09.09.2019

В с. Новофилипповка установлена первая детская площадка.

В с. Новофилипповка установлена первая детская площадка.

Первая детская площадка была установлена в с. Новофилипповка. В дальнейшем площадка  будет дополняться другими игровыми элементами. Кроме этого в ближайшее время аналогичная  детская площадка будет установлена в с. Тихоновка.

13:13 08.07.2019

«Степові лісництва рідного краю»

«Степові лісництва рідного краю»

В цьому році почала роботу обласна міжвідомча програма" Ліси Запорізького краю". Перша наметова Школа - експедиція "Степові лісництва рідного краю",яка стала одним із заходів цієї програми, була розташована у лісі с. Соснівка і працювала з 20 по 27 червня. В Лісовій школі працювало більш 80 учасників - учні та педагоги з різних куточків Запорізької області. Члени еколого - туристичного гуртка нашої школи також взяли активну участь в роботі цієї школи - експедиції. Юні краєзнавці набули навичок складання геоботанічних карт,вивчили геологічну складову, рельєф, грунти, рослинний і тваринний світ лісу  рідного краю. Кожен день був насичений подіями.Протягом тижня учні ходили в експедиції, брали участь у різних конкурсах, вікторинах, квестах, спортивних змаганнях,де завжди завойовували призові місця - І, ІІ та ІІІ. Наші учні отримали сертифікати з відзнакою, вимпел,грамоти за призові місця та подарунки . А ще вони отримали нових друзів, досвід, навички та вміння, незабутні враження та купу позитивних емоцій!  

14:23 02.07.2019

Продовжується робота над проектами.

Продовжується робота над проектами.

Продовжується робота над проектами заміни водоводів у селах Новопилипівка та Тихонівка на пластикові. Староста громади Віктор Федорченко, який курирує це питання оговорив з підрядниками умови та строки виконання робіт.

08:52 27.06.2019

В продовженні контракту відмовлено.

В продовженні контракту відмовлено.

Сесія Запорізької обласної ради, яка відбулась 25 червня 2019 року, розглянула питання «Про продовження терміну дії контракту зі Слободяном П.В. – директором комунального закладу «Мирненський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради. Рішення про продовження контракту не прийнято. Тим самим сесія не продовжила контракт зі Слободяном Петром Васильовичем.

08:50 27.06.2019

Вниманию жителей громады!

Вниманию жителей громады!

На территории центральной площади работает фонтан. Ежедневно сотни мирненцев и гостей поселка приходят, чтобы отдохнуть, а дети, чтобы провести досуг на детских площадках. Все, что было построено и установлено на площади, в том числе и фонтан, приобретены за спонсорские средства. В последнее время участились случаи варварского отношения к имуществу. В фонтан и дети, и взрослые сбрасывают мусор. Это приводит к выходу из строя насоса. Отбита декоративная плитка. Возле лавочек набрасываются бутылки бумага, отчистки продуктов и т.д. Поселковый совет предупреждает о том, что в случае  продолжения подобного отношения к имуществу, - фонтан будет отключен и демонтирован. Просим родителей следить за своими детьми, приучать их к культуре и уважительному отношению к чужому труду.

11:56 26.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора