A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 06.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 974

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме активна громадська позиція - волонтера, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Щирі вітання у Міжнародний день волонтера!

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.

Якщо в інтернеті переглядати картинки за пошуком «волонтерство», то найчастіше можемо зустріти зображення з піднятими до неба або простягнутими один одному руками у знак того, що покликання волонтерів – у допомозі тим, хто її потребує.

Зі словами подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. Нині, завдяки Ваші підтримці, воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Для кожної людини з великим серцем і усвідомленням, що кожен здатен змінювати світ на краще своїми добропорядними вчинками, знайдеться заняття до душі: догляд за тваринами, допомога з влаштуванням і обслуговуванням дійств і заходів, допомога людям з інвалідністю чи будь-яка професійна консультація тим, хто її потребує.

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора