A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗРОСТАННЯ КІЛЬКОСТІ ПОЖЕЖ

ЗРОСТАННЯ КІЛЬКОСТІ ПОЖЕЖ

Мелітопольське районне управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області інформує про те, що протягом лютого 2022 року спостерігається різке зростання кількості пожеж, а саме до шести пожеж за добу. Насамперед це пов’язане з настанням теплої погоди, коли громадяни Мелітопольського району прийнялись наводити порядок на територіях своїх домоволодінь. І як правило наведення порядку супроводжується спалюванням горючого сміття. В свою чергу випадки спалювання сміття та необережність під час використання відкритого вогню приводять до загоряння сухої трави на відкритих територіях. Так лише на території міста Мелітополь протягом 16 лютого трапилось 3 випадки загоряння сухої трави на відкритій території.

09:03 21.02.2022

АФГАНІСТФН - НАША ПАМ'ЯТЬ

АФГАНІСТФН - НАША ПАМ'ЯТЬ

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

08:19 15.02.2022

РОБОТА !!! До уваги мешканців  Мирненської ОТГ

РОБОТА !!! До уваги мешканців Мирненської ОТГ

Запорізький обласний та Мелітопольський міськрайонний центри зайнятості разом з підприємствами холдингу МЕТІНВЕСТ організовують проведення ярмарку вакансій у зв’язку з потребою у кваліфікованому персоналі, збільшенням обсягів виробництва та створенням нових робочих місць. Ярмарок професій проводиться за такими професіями:

15:39 08.02.2022

Легальна заробітна плата - гарантія соціального захисту громадян

Легальна заробітна плата - гарантія соціального захисту громадян

Починаючи з 2022 року право на призначення пенсії за віком після досягнення 60 років мають особи за наявності страхового стажу не менше 29 років, а з 2028 не менше 35 років. Страховий стаж зараховується лише за умови сплати страхових внесків у розмірі не менше мінімального страхового внеску.

14:18 04.02.2022

ШЛЯХЕТНИЙ ЮВІЛЕЙ

ШЛЯХЕТНИЙ ЮВІЛЕЙ

2 лютого поважний ювілей, 70-річчя від дня народження, відзначає директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Мирненської селищної ради, Фтіц Володимир Семенович. І це не тільки  особисте свято, адже все життя ювіляр присвятив людям, віддавши кожному частинку своєї душі.

11:06 02.02.2022

ТРЕТІЙ РІК КРАЇНА УСПІШНО РЕАЛІЗУЄ ПРОГРАМУ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

ТРЕТІЙ РІК КРАЇНА УСПІШНО РЕАЛІЗУЄ ПРОГРАМУ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух сьогодні провів пресконференцію щодо підсумків реалізації програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році.

09:08 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора