A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага, попередження!

Увага, попередження!

ТОВ "Агрофірма Степове" попереджає про обробку сільськогосподарських рослин хімічними засобами рослин на території Новопилипівської сільської ради. Обробка здійснюватиметься з 19 травня 2020р. по 10 червня 2020р. препаратами 4 та 3 ступенів токсичності, строк дії яких становить 20 днів.

14:19 21.05.2020

С Днем Победы!

С Днем Победы!

В этот праздничный день поздравляем наших ветеранов, всех жителей громады с Великим праздником - 75 годовщиной Победы над нацистской Германией. Третий рейх объединил всю Европу -157 дивизий без объявления войны напали на СССР, неся смерть, уничтожение евреев и других народов, неся превращение славян в рабочий скот для нацисткой Европы. Наши деды уничтожили нацистскую гадину и их пособников, принеся мир и уверенность в счастливом будущем! Слава всем тем, кто своим ратным подвигом, свои трудом обеспечил Победу в Великой Отечественной войне! В этот день мы отдаем честь павшим и ушедшим от нас в послевоенные годы, мы чтим подвиг живых героев. В  нашей громаде живут трое участников боевых действий - Капитонов Владимир Николаевич, Щербань Петр Кузьмич и Ефременко Нина Михайловна. Голова громады, глава Мелитопольской районной государственной администрации и ветеранская организация - от всего сердца поздравили уважаемых ветеранов, пожелали им здоровья и вручили подарки. Не остались без внимания все участники Великой Отечественной войны - им вручены памятные подарки, оказана финансовая поддержка. Праздник Победы все годы проходил с концертами, праздничными столами, отмечался широко и весело. К сожалению в этом году из-за карантина это сделать невозможно. Поэтому поздравляли ветеранов индивидуально. Наши дорогие ветераны пожелали всем жителям громады  мира и счастья, чистого неба над головой, любви и тепла! От всех нас низкий Вам поклон - дорогие наши Герои, дорогие Ветераны!!!

09:41 09.05.2020

Про запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Запорізької області під час Травневих свят.

Про запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Запорізької області під час Травневих свят.

29.04.2020р.  відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області. Учасники засідання обговорили додаткові протиепідемічні заходи на території Запорізької області у зв’язку із поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, які вводяться на святкові травневі вихідні дні.

10:31 30.04.2020

С юбилеем!

С юбилеем!

19 марта Завадский  Эдуард Викторович, в кругу  семьи и близких людей, отметил свой восьмидесятый юбилей. С этой прекрасной  датой его пришли поздравить голова Мирненской  ОТГ Радьков Ю.И., председатель ветеранской организации   Наливайко М.Ф., директор Мирненского ДК Гасан Ю.И. Года бегут, а на юбиляра это никак не сказывается. Эдуард Викторович все также бодр, молод душой,  очень добрый и жизнерадостный. Спасибо Вам Эдуард Викторович за мудрость, опыт и советы, которыми Вы так щедро делитесь с молодым поколением. Пусть за это судьба наградит Вас поцелуем удачи в виде ещё пары десятков лет. Желаем Вам 80 раз на день  улыбаться и ловить себя на мысли, что Вы - счастливый человек.

17:52 19.03.2020

Внимание, важная информация!

Внимание, важная информация!

Вчера, 16.03.2020г. на заседании комиссии по вопросам техногенно-екологической безопастности и чрезвычайных ситуаций Запорожской областной государственной администрации были приняты карантинные меры о недопущении распространения коронавируса в Запорожской области:

18:48 17.03.2020

Весняна толока-2020

Весняна толока-2020

Весна вже  почала радувами нас лагідним теплом,  затишними та сонячними  ранками. Саме красуня-весна надихає нас  на оновлення та позитивні зміни. Навесні природа найбільше потребує нашого  захисту, саме від нас з вами залежить її максимально комфортне пробудження! 16 березня пепрацівники Новопилипівської філії долучилися до традиційної  акції "Весняна толока-2020". Учителі та техперсонал нашої школи подбали про чистоту та затишок шкільного подвір'я, також було приведено до ладу пришкільну ділянку. Попереду у нас ще багато задумів для того, щоб наша  рідна школа стала красивою та квітучою!

09:51 17.03.2020

Шевченківський тиждень

Шевченківський тиждень

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково,бо  щороку навесні Славетний  Кобзар приходить до учнів  Мирненського ЗО ЗСО «Інтелект»  новим, неповторним. І кожного року діти відкривають для себе нового Шевченка, нову особистість. Традиційно і цьому році було підготовлено низку заходів до Дня народження Тараса Григоровича, але обраний був незвичайний формат,застосовані креативні підходи, що дало змогу учням зануритись в епоху та  осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому.

11:03 16.03.2020

Всеукраїнський  еко-проект «Озеленення України-2020»

Всеукраїнський еко-проект «Озеленення України-2020»

 З метою привернення уваги до відновлення екосистеми України і планети, а також розвитку екологічної свідомості людей, педагогічний колектив Мирненського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів «Інтелект» 13 березня приєднався  до Всеукраїнського  еко-проекту «Озеленення України-2020».

10:17 16.03.2020

10 березня у Новопилипівській філії відбулося вшанування пам'яті славетного Кобзаря українського народу!

10 березня у Новопилипівській філії відбулося вшанування пам'яті славетного Кобзаря українського народу!

Учителем української мови та літератури  Кузьменко Н. С. були проведені тематичні уроки  у 5-7 класах під назвою "Таємниці генія Шевченка". Учні дізналися нові цікаві факти з життя Тараса Шевченка, відтворили художні образи з поезій Кобзаря за домомогою конструктора LEGO. Та найцікавішим було для школярів - це отримати відповіді на свої  найголовніші питання зі сторінок Кобзаря!

11:14 12.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора