Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рекрутинг - це механізм, за допомогою якого ви можете самостійно знайти вакантну посаду у війську та потрапити до обраного підрозділу після тестування та співбесіди.

Дата: 31.05.2024 10:45
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Вибрати посаду можна за допомогою рекрутингових центрів, на сайтах рекрутингових агенцій Lobby XOLXWork.ua та Robota.ua, а також на сайті АрміяInfom в розділі “Вакансії”.

Якщо ви обираєте посаду у військовій частині, яка входить до переліку військових частин пріоритетного комплектування, і вам надано відповідний рекомендаційний лист від такої в/ч – ви потрапляєте до цієї в/ч незалежно від того, чи ви обрали службу за контрактом, чи бажаєте служити за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Якщо ви обрали посаду у військовій частині, яка не входить до переліку військових частин пріоритетного комплектування, і вам надано відповідний рекомендаційний лист від такої в/ч – ви потрапляєте до цієї в/ч за одночасної наявності двох умов: ви обрали службу за контрактом, та призначення вас на посаду до обраної в/ч погодив Генеральний штаб ЗСУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора