A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

11 лютого – День безпечного Інтернету

Дата: 13.02.2020 11:22
Кількість переглядів: 558

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день в Україні є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

11 лютого в 8-А класі було проведено цікавий тренінг "Новітні небезпеки в мережі Інтернет".

Учні пригадали права та обов'язки в мережі, повторили такі явища, як булінг, фішинг, грумінг, тролінг, селфізм, а також познайомилися з такими явищами, як фрапінг, флеймінг, хеппіслепінг та інш.. Найцікавішою вправаю для учнів стала вправа "Хто я?". Виявляється в класі є "овершерери", "лайкери", «хейтери».

Для учнів початкових класів вчителями інформатики були проведені тренінги «Безпека в мережі Інтернет», «Потойбіччя Інтернету».

Учні 5-11 класів можуть взяти участь у флешмобі «Обіцянка щодо безпечного користування Інтернетом у 2020 р.».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора