A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

УВАГА КОНКУРС!

Дата: 12.06.2019 11:18
Кількість переглядів: 639

Мирненська  селищна рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посаду керівника Мирненського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Інтелект» Мирненської селищної ради Мелітопольського району Запорізької області.

 

Основні обов‘язки працівника на цій посаді: здійснює безпосереднє управління закладом і несе відповідальність за освітню, фінансово-господарську та іншу діяльність опорного закладу:

- керівництво педагогічним колективом, забезпечує раціональний добір і розстановку кадрів,

- створює необхідні умови для підвищення фахового і кваліфікаційного рівня працівників;

- забезпечує контроль за виконанням навчальних планів та програм, якістю знань, умінь та навичок учнів;

- відповідає за виконання вимог Державного стандарту загальної середньої освіти, за якість та ефективність роботи педагогічного колективу;

- створює необхідні умови для участі учнів у позакласній та позашкільній роботі, проведення виховної роботи;

- забезпечує дотримання вимог щодо охорони дитинства, санітарно-гігієнічних та протипожежних норм, вимог техніки безпеки;

- забезпечує розвиток матеріально-технічної бази опорного закладу та його філії;

- контролює організацію харчування і медичного обслуговування учнів;

- видає в межах своєї компетентності накази та розпорядження, контролює їх виконання;

- забезпечує постійну прозорість та інформаційну відкритість діяльності Мирненського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Інтелект» Мирненської селищної ради, кошторису і фінансового звіту про надходження та використання всіх отриманих коштів на веб-сайті закладу;

- призначає педагогічних працівників та технічних працівників опорного закладу і філії.

 

Повинен знати: Конституцію України, Господарський Кодекс України, Закони України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про освіту”, “Про загальну середню освіту”,   Господарський та Трудовий кодекси України, інші нормативно-правові акти, Накази Міністерства освіти і науки України», укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління; практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції; основи регіонального управління, економіки та управління персоналом; основи права, політології та ринку праці; форми та методи роботи із засобами масової інформації; інструкцію з діловодства; основи психології, економіки, фінансів, сімейне право; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері; державну мову.

 

Кваліфікаційні вимоги: може бути тільки громадянин України, який має вищу освіту на рівні магістра (спеціаліста), стаж педагогічної роботи не менше трьох років, стан здоров'я якого не перешкоджає виконанню професійних обов'язків, успішно пройшов атестацію керівних кадрів навчальних закладів у чинному порядку, встановленому Міністерством освіти і науки України.

 

Документи приймаються протягом 20 днів з  12.06.2019 року по 01.07.2019 року.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається секретарем Мирненської селищного ради Зданевич Оленою Володимирівною.

    Проведення конкурсу та визначення переможців конкурсу 08.07.2019 року. Оприлюднення результатів конкурсу 13.07.2019 року.

 

За довідками та додатковою інформацією звертатися за адресою: Україна., 72350, Запорізька область., Мелітопольський район., смт.Мирне, вул. Олега Олексенка, буд.14. Телефон: 49-41-24, melmirnoe@ukr.net

Секретар конкурсної комісії – Зданевич Олена Володимирівна.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора