A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Ось і усміхнувся нам сонечком червень.

Дата: 05.06.2019 08:18
Кількість переглядів: 647

3  червня на шкільному майданчику панував життєрадісний настрій і доброзичлива атмосфера, бо для цього була вагома причина: 1 червня відзначався Міжнародний день захисту дітей. Наші діти - веселі й грайливі, сумні й смішні, іноді не за віком серйозні, наповнюють наше життя змістом, приємними турботами. В цей святковий день діти посміхалися, весело грали, пісні співали і танцювали.

З третього червня розпочав роботу пришкільний оздоровчий табір з денним перебуванням "Сонечко" Метою діяльності табору є  реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок,оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів. Досягатися  мета буде за допомогою  комплексу  заходів виховного, медичного, гігієнічного, фізкультурного характеру, спрямованих на поліпшення та зміцнення стану фізичного і психологічного здоров'я дітей; із збереженням здоров'я, повноцінним відпочинком, різнобічним розвитком, різноманітним дозвіллям,

Організація діяльності дітей  побудована згідно режиму дня, який передбачає максимальне перебування дітей на свіжому повітрі, проведення оздоровчих, фізкультурних, культурних заходів, організацію екскурсій, походів, ігор.

З метою збереження здоров'я, оздоровлення та фізичного розвитку передбачені заходи:

  • ранкова зарядка;
  • заняття фізкультурою;
  • прогулянки, екскурсії, походи з іграми на місцевості;
  • спортивні змагання, свята.

Виховний процес в таборі буде поєднуватися з  відпочинком , працею, спортом, з пізнавальною, естетичною, оздоровчою діяльністю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора