A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Єдиний День цивільного захисту населення

Дата: 26.04.2019 14:17
Кількість переглядів: 681

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня у Мирненській школі відбувся  День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

В цей день школярі мали змогу безпосередньо поспілкуватися з командою аварійно-рятувального загону спеціального призначення та побачити професійну пожежно-рятувальну техніку, самим навчитись гасити пожежу.
Саме цивільний захист має своєю метою захистити населення від небезпечних наслідків екологічних, техногенних, природних і воєнних катастроф, підняти престиж національних рятувальних служб

Завершився Єдиний день цивільного захисту загальношкільним пізнавально-інформаційним квестом «Цивільний захист – це не жарти», в якому взяли участь усі учні школи. Корисна інформація та цікаві завдання на локаціях допомогли усвідомити учням відповідальність за дії в період будь-якого лиха, ще раз нагадали про те, що найцінніший скарб кожної людини – це її життя.

День цивільного захисту проведено цікаво та повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

ЗДВР Бєляєва В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора