A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

20 квітня 2019 року на спортивно-тренувальній базі в с. Тамбовка відбувся товариський матч з міні-футболу на Кубок міжрайонної газети «Новий день» між командою десантників 503 ОБМР та збірною командою Мирненської ОТГ та Семенівської сільради.

Дата: 22.04.2019 09:16
Кількість переглядів: 656

Ця гра проводилась під патронатом федерації футболу Мелітопольського району та КЗ «РЦФЗН «Спорт для всіх» Мелітопольської районної ради.

Протягом всього матчу на футбольному майданчику проходила запекла боротьба, рівень підготовки команд був достатньо високий. Першими відкрили рахунок воїни-десантники. Але вже до кінця першого тайму, рахунок став 3-1 на користь районних футболістів. У другому таймі малюнок гри змінився, більше атакували військовослужбовці, але реалізація їх підводила. Натомість футболісти збірної команди забили ще три мячі. Остаточний рахунок матчу 6-2 на користь районних спортсменів.

Команди були нагороджені кубком, призами та грамотами міжрайонної газети «Новий день». Після гри всіх учасників змагань чекала запашна шурпа та дружнє спілкування.

Бажаємо нашим воїнами здоровя, миру, спортивного натхнення та майбутніх перемог.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора