A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Розширене засідання колегії Департаменту освіти

Дата: 20.04.2019 20:46
Кількість переглядів: 626

18 квітня 2019 року на базі Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради Запорізького району відбулося розширене засідання колегії Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питання «Реалізація Концепції «Нова українська школа» у закладах загальної середньої освіти області у 2018 році та завдання щодо її подальшого впровадження у 2019/2020 навчальному році».
До участі в роботі колегії були запрошені заступник голови облдержадміністрації Гугнін Е.А., заступники голів райдержадміністрацій, міських голів, голів об’єднаних територіальних громад; начальники районних, міських відділів та управлінь освіти, молоді та спорту, представники органів управління освітою об’єднаних територіальних громад; керівники шкіл-інтернатів та закладів вищої освіти.
Для участі у засіданні колегії були запрошені методист гуманітарного відділу Мирненської селищної ради Строкань Н.О. та директор школи Назаренко С.Б.
Подяки  Департаменту освіти  оголошено  колективу Мирненської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  та директору школи Назаренко С.Б. за створення сучасного освітнього простору Нової української школи, активну життєву позицію, щодо реформування освіти в Україні.
Подяки колективу та директору школи вручив на засіданні педагогічної ради 19 квітня Мирненській селищний голова Радьков Ю.І. Він також побажав колективу  нових успіхів та процвітання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора