A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Безпека в житті – життя у безпеці!»

Дата: 26.03.2019 10:05
Кількість переглядів: 657

Саме під таким гаслом пройшов 25 березня в Мирненській І (територіальний) етап фестивалю серед дружин юних пожежних відбувся. Метою зазначеного фестивалю є навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя.

За кубок переможця фестивалю змагалися  команди  юних пожежних-рятівників Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів, Новопилипівської ЗШ І-ІІІ ступенів та Тихонівської ЗШ І-ІІ ступенів.

Юні рятівники показали свою вправність у конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання», «Медичний», «Рятування потопаючого», «Рятувальна мотузка», «Гриби, ягоди» та «Плакат соціальної реклами».

За результатами всіх змагань журі визнало переможцями  команду Мирненської ЗШ «Шалені бджоли». Команди Новопилипівської та Тихонівської шкіл розділили другі місяця.

За підтримки Мирненського голови Радькова Ю.І. перемога для юних рятівників була не тільки радісною, а ще й солодкою. Всі учасники отримали солодкі призи!

Так тримати! Вітаємо!

                                                                                                                         ЗДВР Бєляєва В.В.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора