A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Територіальне методичне об’єднання вчителів початкових класів.

Дата: 11.03.2019 11:23
Кількість переглядів: 745

Перше територіальне методичне об’єднання вчителів початкових класів відбулося  1 березня на базі Мирненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мирненської селищної ради.

Програма методоб’єднання включала знайомство зі школою, з роботою методичного об’єднання вчителів початкових класів Мирненської школи, знайомство з організацією освітнього простору в початковій школі.

В ході роботи  було розглянуте питання проведення ДПА в 4 класі в 2018-2019 навчальному році, за круглим столом учасники обмінялися досвідом роботи.Жваво і емоційно пройшло обговорення інтерактивних форм і методів навчання школярів: говорили про проблеми сільської школи, радилися про шляхи їх вирішення.

Практична частина семінару включала відвідування уроку природознавства на тему «Птахи» 3-А класі, який підготувала вчитель Сулейманова О.Г.Із позитивними емоціями і добрими враженнями залишились присутні після відвіданого уроку.

Цікаво і креативно пройшов виховний захід до Міжнародного дня рідної мови «Мова – диво калинове» в 4 -А класі, який підготувала педагог-організатор Гунчак І.В. та вчитель початкових класів Бачарнікова Г.В.

Якісною і сучасною освіта дітей бути тільки тоді, коли вчителя турбуватиме проблема навчання і виховання учня, доки він горітиме своєю справою, житиме інтересами дитини, буде розвиватись сам, застосовуючи інноваційні технології, ідучи у ногу з часом. 

ЗДВР Бєляєва В.В.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора