A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Фізична культура і спорт міцно прижились у селищі, а центром спортивних баталій стали спортивні майданчики нашої школи.

Дата: 25.02.2019 14:52
Кількість переглядів: 635

  Так, 23 лютого спортивна дружна родина зібралась з нагоди Перших змагань, присвячених розіграшу Кубку Мирненської ОТГ з волейболу! На змагання приїхали команди з Вознесенської загальноосвітньої школи, Терпіннівського колегіуму "Джерело" та Новопилипівської загальноосвітньої школи.

  Під час урочистості були присутні почесні гості - Мирненський селищний голова Радьков Ю.І., староста Федорченко В.С., директор КЗ "Спорт для всіх"- Лінник А.А.

  Свято спортивної слави розпочалося з урочистого відкриття, під час якого було внесено олімпійський та державний прапори. З особливою теплотою та патріотизмом прозвучав Гімн селища Мирне.

  Кожна з команд гідна перемоги. Але змагання є змагання. Володарем Кубку на першість Мирненської ОТГ стали команди юнаків і дівчат Вознесенської загальноосвітньої школи. Команда Мирненської загальноосвітньої школи стала срібним призером змагань. Бронза дісталася юнакам та дівчатам Терпіннівського колегіуму "Джерело".

  Також було визначено кращого гравця серед юнаків та дівчат. Гравцю Мирненської команди юнаків Дунцю Кирилу дістався цей приз. 

  Всі команди під час урочистої церемонії нагородження були відзначені почесними грамотами, солодкими призами та грошовою винагородою.

  Вітаємо наших спортсменів!

                                                                                                                                 Статтю підготувала ЗДВР Бєляєва В.В.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора