A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська селищна об`єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Проект генерального плану с.Новопилипівка

Дата: 16.08.2018 16:16
Кількість переглядів: 957

Повідомлення
про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Генеральний план с.Новопилипівка Мелітопольського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с.Новопилипівка Мелітопольського району Запорізької області (у складі Генерального плану)»

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. за №155 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Новопилипівська сільська рада повідомляє про початок  громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті «Генеральний план с.Новопилипівка Мелітопольського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с.Новопилипівка Мелітопольського району Запорізької області  (у складі Генерального плану)».

Підстава на розроблення: рішення двадцять четвертої (позачергової) сесії Новопилипівської сільської ради від 24.10.2017р. №1 «Про розроблення містобудівної документації «Генеральний план с.Новопилипівка Мелітопольського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с.Новопилипівка Мелітопольського району Запорізької області  (у складі Генерального плану)».

Розробник : ФОП «Ю.В.Лукашев», кваліфікаційний сертифікат архітектора, серія АР №000874.

Про розробці Генерального плану взята до уваги «Схема планування території Запорізької області».

Проект Генерального плану розроблений з урахуванням інтересів територіальної громади і містить принципові рішення щодо функціонального зонування території с.Новопилипівка , розміщення об`єктів державного, загального значення, організації вулично-дорожньої мережі, інженерного обладнання та підготовки, захисту території від небезпечних природних і техногенних  процесів, охорони природи та історико-культурної спадщини.

Необхідність розроблення Генерального плану с.Новопилипівка викликана змінами у соціально-політичній  та економічній сфері, що відбулися в державі, удосконаленням нормативно-законодавчої бази та у зв`язку з тим, що Генеральний план села, який розроблений у 1970 році інститутом  «Укрколхозпроект» не відповідає вимогам сучасності.

Проектом генерального плану с.Новопилипівка, оновлення з розширенням меж населеного пункту та планом зонування села передбачено:

  • Благоустрій скверів, парків, зон відпочинку зі спортивно-оздоровчими комплексами;
  • Оновлення з розширенням меж населеного пункту  з метою регулювання та забудови території с.Новопилипівка з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів, раціонального використання території, сприяння реалізації завдань довгострокового розвитку села з урахуванням історико-культурної спадщини та екологічного стану і збереження об`єктів культурної спадщини.

З текстовою та графічними частинами зазначеного проекту можна ознайомитися в адмінбудівлі Новопилипівської сільської ради за адресою: Запорізька область, Мелітопольський район, с.Новопилипівка, вул.Центральна,27, що дня, окрім суботи та неділі з 8:00 до 12:00 год. 10.09.2018р.

Зауваження та пропозиції до проекту генерального плану с.Новопилипівка з оновленням і розширенням меж населеного пункту та планом зонування приймаються Новопилипівською сільською радою до 10 вересня 2018 року.

Відповідно до ч.6 ст.21Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді за  адресою: 72351, Запорізька обл., Мелітопольський р-н, с.Новопилипівка, вул.Центральна,27, із зазначенням прізвища, ім*я, по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинно містити обгрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Відповідальний за прийом та організацію розгляду пропозицій – Марусова Галина Петрівна, інспектор з питань землекористування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора